21 Prill 2018

OEK organizon panairin e përgjithshëm ndërkombëtar “Prishtina 2018”

Prishtinë, 16 prill - Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) organizon konferencën për media lidhur me panairin e përgjithshëm ndërkombëtar “Prishtina 2018” i cili do të mbahet prej datës 18-21 Prill 2018.

Është panair me rëndësi multidimenzionale jo vetëm për Kosovën por edhe për rajonin e më gjerë që i jep rëndësi ekonomike, strategjike, integruese, sociale dhe mbi të gjitha hap i fortësimit të partneritetit ndër-rajonal si dhe përmirësim të imazhit dhe përceptimit rreth Ballkanit perëndimor.

Të paraqitura janë mëse 170 kompani dhe do të shpalosen vendi nga vijnë dhe sektorëve që iu përkasin.

Kalendari

Ngjarjet e datës 21 Prill 2018

- Shoqata të Shurdhërve në Prishtinë organizon turneun Ndërkombëtarë në futsall dhe pikado për Përsonat e Shurdhër në Republikën e Kosovës. (Pallati i Rinisë, ora 9:00)

- Federata e pingpongut të Kosovës do të organizojë turneun memorial për të rinjë "Bedri Ajeti", ora 9:30

- Shënohet 20 vjetori i nisjes së luftës frontale të UÇK-së në Zonën e Dukagjinit me ç'rast në këtë ditë do të bëhen edhe homazhe për të rënët. (Varrezat e Dëshmorëve të Kombit në Baballoq, ora 11:00)

- Prezantohet ekspozita e parë personale grafike “n’4tn”e artistes së re kosovare Hana Arapi, me mbështetjen e kuratores Lyra Zajmi. (Hapësira e Hamamit "Gazi Mehmet Pasha" në Prizren, ora 19:00)