30 Maj 2020

Nga e hëna të gjitha pikat e arkëtimit te Ujësjellësit Prishtina do të hapen

Prishtinë, 28 mars - Menaxhmenti i Kompanisë Rajonale të Ujësjellës Prishtina' (KRUPit ') ka marr ri një vendim duke u bazuar në ndryshimin e Vendimit të Qeverisë së Kosovës për lëvizjen dhe qarkullimin e lirë.

KRUP ka njoftuar se duke filluar nga dita e hënë të gjitha pikat e arkëtimit do të jenë të hapura , aty ku ju mund të bëni pagesa për shërbimet e ujësjellësit dhe kanalizimit, nga ora 09:00 - 16:00.

Ky vendim  vlenë për të gjitha komunat në zonën e shërbimit.

Paguani faturat e ujit, gjithnjë duke u bazuar në rekomandimet e Ministrisë së Shëndetësisë.

Kalendari

Ngjarjet e datës 30 Maj 2020

- Instituti Demokratik i Kosovës / Transparency International Kosova organizon konferencën për media ku do të shpalosen gjetjet preliminare nga monitorimi i aktiviteteve të prokurimit të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë kohës së pandemisë. (Hotel Sirius, ora 11:00)

 

- Lëvizja Vetëvendosje! mban konferencë për media. (Zyret e qendrore të Vetëvendosje, ora 17:00)