31 Maj 2020

Inaugurohet ndërtesa e re e Komunës së Vitisë me vlerë 1.6 milion euro

Viti, 7 nëntor - Zyra e Bashkimit Evropian dhe Komuna e Vitisë organizojnë sot ceremoninë e inaugurimit të ndërtesës së re komunale me vlerë 1.6 milion euro.

Ndërtesa e re moderne e financuar plotësisht nga BE është e ndërtuar në përputhje me standardet evropiane dhe ka një hapësirë ​​prej rreth 3,000 m2 me të gjitha lehtësirat e nevojshme.

Ndërtesa përfshinë vend parkimi, zyra të rehatshme, sallë takimesh për asamblenë komunale, lehtësira për persona me aftësi të kufizuara, ngrohje moderne dhe sistemi i ventilimit, lobi për shërbime dhe informacion.

Kalendari

Ngjarjet e datës 31 Maj 2020

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e Partisë Demokratike të Kosovës, ora 16:00)