18 Nëntor 2018

D+ shpalos raportet e monitorimit të OSHP-së dhe KRPP-së

Prishtinë, 11 korrik - Demokracia Plus (D+) ka bërë të ditur se sot do të organizojë tryezë diskutimi në lidhje me mbikëqyrjen e prokurimit publik.

Në këtë takim do të shpalosen edhe dy raporte që kanë të bëjnë me monitorimin e Organin Shqyrtues të Prokurimit (OSHP) dhe monitorimet e Komisionit Rregullativ të Prokurimit Publik (KRPP).

Kalendari

Ngjarjet e datës 18 nëntor 2018

- Për nder të Ditës Botërore për Përkujtimin e Viktimave në Trafikun Rrugor bëhët ndezja e qirinjve në përkujtim të viktimave që kanë humbur jetën në aksidente në trafikun rrugor. Teatri Kombëtar, ora 18:00)