06 Qershor 2020

Ambasada e Britanisë vazhdon përkrahjen për Administratën Tatimore

Prishtinë, 5 nëntor - Drejtori i Përgjithshëm i ATK-së Ilir Murtezaj, ka pritur në takim ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Kosovës Nicholas Abbott.

Në këtë takim, drejtori Murtezaj njoftoj ambasadorin Abbott për zhvillimet dhe aktivitetet e ATK-së, si dhe prioritetet për të ardhmen.

Po ashtu, drejtori Murtezaj falënderoj ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar për bashkëpunimin e deritanishëm me Administratën Tatimore të Kosovës, në ngritjen e kapaciteteve në Departamentin e Hetimeve Tatimore dhe Inteligjencës, me theks të veçantë në Njësinë e Inteligjencës Financiare.

E nga ana tjetër, ambasadori Abbott, shprehi gatishmërinë për vazhdimin e përkrahjes të administratën tatimore, në ecjen përpara të proceseve të punës.

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Qershor 2020

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Ministria e Infrastrukturës ndalon qarkullimin e automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes për shkak të zhvillimit të punimeve. (Segmenti “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, ora 10:00)