26 Janar 2020

Zyra e BE-së ndan grante për start-ape në bujqësi dhe dhe teknologji

Prishtinë, 4 shtator - Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë në bashkëpunim me Forumin për Iniciativa Qytetare (FIQ), organizon ceremoninë e ndarjes së nëngranteve për 20 start-ape në fushën e bujqësisë dhe teknologjisë së komunikimit të informacionit.

Ndarja e nëngranteve është pjesë e projektit Përshpejtimi i vetë-punësimit dhe ndërmarrësisë në Kosovë, i mbështetur nga BE-ja dhe i zbatuar nga FIQ-i, i cili gjithashtu përfshin trajnime për më shumë se 100 të rinj në ndërtimin e kapaciteteve në temat kryesore në lidhje me vetë-punësimin dhe aftësitë ndërmarrëse.

Kalendari

Ngjarjet e datës 26 janar 2020

- Let’s Do It Kosova dhe Grupi për Mbrojtjen e Liqenit të Badocit organizojn aksion pastrimi në liqenin e Badocit. (Liqeni Badocit, ora 10:00 - nisja bëhet nga zyret e Let’s Do It Kosova, ora 9:30)

- Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport e Komunës së Istogut për nder të “Tre Dëshmorëve të Shkollës Shqipe “ do të organizoj turnirin ndërkombëtarë në shah UÇA.92. (Restorant Butrint në Istog, ora 10:30)