16 Dhjetor 2017

Shërbimi Veterinar i Qipros viziton Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë

Prishtinë, 25 korrik - Një delegacion i Shërbimit Veterinar të Qipros Veriore, i kryesuar nga drejtori i këtij autoriteti Dr. Huseyin Ataben viziton sot Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV).

Pritja e delegacionit do të bëhet  në objektin e AUV-së nga Kryeshefi Ekzekutiv, Dr. Valdet Gjinovci.

Ata do të zhvillojnë një vizitë studimore për t’u njohur me praktikat e mira të vendit tonë rreth sistemit të Identifikimit dhe Regjistrimit të Kafshëve.

 

Kalendari

Ngjarjet e datës 17 Dhjetor 2017 - Komisioni Qendrore i Zgjedhjeve mban konferencën e parë për media në të cilen do të njoftoj lidhur me hapjen e qendrave të votimit në zgjedhjet për kyrtar të komunës së Istogut. (Salla e mbledhjeve të KQZ-së, ora 8:00)

- Në mesin e 2000 nxënësve do të përzgjidhen 250 finalistë ku do të garojnë në fazen finale të Garës Eureka. (Ambienti i Gjimnazit Hasan Nahi në Prishtinë, ora 11:00)

- Komisioni Qendrore i Zgjedhjeve mban konferencën e parë për media në të cilen do të njoftoj lidhur pjesëmarrjen në votime deri në ora 11:00. (Salla e mbledhjeve të KQZ-së, ora 11:30)

- Lëvizja Vetëvendosje mban mbledhjen e XXXI-të të Këshillit të Përgjithshëm. (Lokalet e American School of Kosova, ora 11:30)

- Komisioni Qendrore i Zgjedhjeve mban konferencën e parë për media në të cilen do të njoftoj lidhur pjesëmarrjen në votime deri në ora 15:00. (Salla e mbledhjeve të KQZ-së, ora 15:30)

- Komisioni Qendrore i Zgjedhjeve mban konferencën e parë për media në të cilen do të njoftoj lidhur pjesëmarrjen në votime deri në ora 19:00. (Salla e mbledhjeve të KQZ-së, ora 19:30)