26 Janar 2020

Në Deçan mbahet panairi një ditorë i Bletës dhe Gështenjës

Deçan, 11 tetor - Komuna e Deçanit në bashkëpunim më Ministrinë  Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural menaxhuar nga  GLV “Gjeravica” në Deçan organizohet panairi një ditorë i Bletës dhe Gështenjës.

Panairi do të mbahet sot në ndërtesen e re te Eko-Tregut në Deçan në rrugën  “Elez Geci dhe Maxhun Berisha” përballë tregut të vjetër në Komunën e Deçanit. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 26 janar 2020

- Let’s Do It Kosova dhe Grupi për Mbrojtjen e Liqenit të Badocit organizojn aksion pastrimi në liqenin e Badocit. (Liqeni Badocit, ora 10:00 - nisja bëhet nga zyret e Let’s Do It Kosova, ora 9:30)

- Drejtoria për Kulturë Rini dhe Sport e Komunës së Istogut për nder të “Tre Dëshmorëve të Shkollës Shqipe “ do të organizoj turnirin ndërkombëtarë në shah UÇA.92. (Restorant Butrint në Istog, ora 10:30)