06 Qershor 2020

Mbahet aksion pastrimi në Komunën e Shtimes

Prishtinë, 27 nëntor - Let’s Do It ka njoftuar se në kuadër të Fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën” sot do të mbahet aksion pastrimi në Komunën e Shtimes.

Aksioni fillon në hapësirën te Qendra Rinore, ndërsa përveç ekipit të Let’s Do It, do të marrin pjesë edhe kryetari i Komunës së Shtimes, Naim Ismajli dhe zyrtarë tjerë komunal, si dhe zyrtarë nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor.

Mbeturinat e grumbulluara do të largohen nga NRM “Pastërtia”, ndërsa aksioni do të vazhdojë gjatë javës në këtë Komunë për largimin e deponive të identifikuara.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Qershor 2020

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Ministria e Infrastrukturës ndalon qarkullimin e automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes për shkak të zhvillimit të punimeve. (Segmenti “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, ora 10:00)

 

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e Partisë Demokratike të Kosovës, ora 15:00)