06 Qershor 2020

Mbahet aksion pastrimi në Doganaj të Ferizajt

Prishtinë, 30 nëntor - Let’s Do It ka njoftuar se në kuadër të Fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën” sot do të organizojë aksion pastrimi në Doganaj të Ferizajt, përkatësisht rruga “Dëshmorët e Zaskokut”.

Aksioni fillon në orët e paraditës, ndërsa përveç ekipit të Let’s Do It, marrin pjesë edhe zyrtarë komunal.

Po ashtu, ekipi i Let’s Do It merr pjesë në ceremoninë e ndarjes së shportave të mbeturinave për secilën familje nga komunitetet Rom, Ashkali dhe Egjiptian në lagjen Qungur në fshatin Trepovic, Komuna e Pejës.

Ceremonia mbahet po sot në lagjen Qungur në fshatin Trepovic, Pejë. 

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Qershor 2020

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Ministria e Infrastrukturës ndalon qarkullimin e automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes për shkak të zhvillimit të punimeve. (Segmenti “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, ora 10:00)

 

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e Partisë Demokratike të Kosovës, ora 15:00)