06 Prill 2020

Komuna e Mitrovicës kërkon nga furrtarët të shesin bukë të ambalazhuara

Mitrovicë, 16 mars - Në vazhdën e masave parandaluese ndaj përhapjes së virusit COVID 19, dhe pas disa ankesave të qytetarëve, Komuna e Mitrovicës sot ka udhëzuar inspektorët komunal që të kërkojnë nga të gjithë furrtarët në Mitrovicë që shitja e bukës të bëhet konform normave higjienike, respektivisht që çdo bukë të jetë paraprakisht e ambalazhuar me letër apo qese.

Komuna e Mitrovicës bënë thirrje që të respektohen vendimet dhe masat e ndërmarra nga Komuna dhe Qeveria për parandalimin e virusit COVID-19, me qëllim të mbrojtjes së shëndetit të qytetarëve.

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Prill 2020

- Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRrE) mban seancën e dytë me radhë. (Zyrat e ZRrE-së, ora 10:00)

- Përfaqësues të AAK-së mbajnë konferencë për medie rreth situatës emergjente në ekonomi si pasojë e pandemisë së Coronavirusit. (Selia e AAK-së, ora 13:00)