07 Qershor 2020

Bujqësi

USAID-i ndihmon fermerët në kultivimin e perimeve

Prishtinë, 28 prill - Gjatë prillit 2010, Programi për Ndërmarrje Private në Kosovë i USAID-it organizoi një trajnim me fermerë të Krushës së Madhe, Celinës, Xërxës dhe Mamushës për kultivimin e perimeve. Trajnimi u... Lexo

AKB: Të mbrohen prodhimet vendore

Prishtinë, 23 prill - Kryetari i Aleancës Kosovare të Biznesit Agim Shahini me disa përfaqësues të komunitetit të agrobiznesit kanë vizituar sot Ministrinë... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Qershor 2020

- Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

- Ministria e Infrastrukturës ndalon qarkullimin e automjeteve në segmentin “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, në të dy drejtimet e lëvizjes për shkak të zhvillimit të punimeve. (Segmenti “Konjuh-Babush” autoudha “Arbën Xhaferi”, ora 10:00)

 

- Partia Demokratike e Kosovës, mban konferencë për media. (Selia e Partisë Demokratike të Kosovës, ora 15:00)