05 Prill 2020

Bujqësi

Gjilani mbjell 2 mijë lule në kampusin e shkollave të mesme

Gjilan, 2 korrik - Drejtoria Komunale e Arsimit në Gjilan ka filluar sot mbjelljen e 2 mijë luleve në kampusin e shkollave të mesme. Drejtori i Arsimit, Nazim Gagica, i cili së bashku me stafin dhe personelin e këtyre shkollave po e realizojnë këtë... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 4 Prill 2020

- Me iniciativë të kryetarit Lutfi Haziri mbahet takimi i kryetarëve të komunave të Agjencionit për Zhvillim Rajonal - Lindje më qëllim ndarjen e përvojave me qëllim të parandalimit të përhapjes së Covid-19. (Qendra Operative Emergjente e cila ndodhet në qendrën e studentëve, përkatësisht te kampusi i shkollave të mesme, ora 11:00)