24 Tetor 2020

Bujqësi

Fermerët duhet të lejohen të punojnë tokat e tyre

Rahovec, 14 prill - Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka vleresuar se me masat e reja të Ministrisë së Shëndetësisë, në emër të parandalimit të Covid-19 dhe menaxhimit të gjendjes në vend, janë cenuar liritë... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 24 Tetor 2020

- Federata e Futbollit e Kosovës rifillon fazen finale te projektit “Elite Youth Development U15”. (Fusha “Top Football” në fshatin Mazgit, ora 9:00)

- Federata e pingpongut të Kosovës organizon kampionatet individuale për U21/e (1999), dhe Veteran. (Shkolla fillore Tefik Çanga në Ferizaj, ora 10:00)

 

- Komisioni Zgjedhor i Kosovës mban mbledhje e radhes. (Ndërtesa e KQZ-së, ora 10:30)