06 Prill 2020

Botë

Radikalët serbë fyejnë Kacinin dhe shqiptarët

Beograd, 19 mars - Deputetët radikalë të Serbisë kanë fyer raportuesin e Parlamentit Evropian, Jelko Kacin dhe shqiptarët gjatë takimit në Parlamentin e Serbisë me përfaqësuesit e disa partive politike. Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 6 Prill 2020

- Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRrE) mban seancën e dytë me radhë. (Zyrat e ZRrE-së, ora 10:00)

- Përfaqësues të AAK-së mbajnë konferencë për medie rreth situatës emergjente në ekonomi si pasojë e pandemisë së Coronavirusit. (Selia e AAK-së, ora 13:00)