09 Gusht 2020

UPZ dhe AKA nga Turqia do të organizojnë konferencë shkencore ndërkombëtare

Prizren, 30 prill - Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren ka arritur marrëveshje për bashkëpunim me Asociacionin Kutbilge Academicians nga Turqia për organizimin e Konferencës ndërkombëtare të shkencës dhe teknologjisë në UPZ prej 29-30 Gusht 2019.

Marrëveshja është nënshkruar nga Prof. Asoc. Dr. Ismet Temaj u.d. Rektor në UPZ dhe Dr. Hamza Kandemir, udhëheqës i Bordit të kësaj organizate.

Përfaqësuesit e dy institucioneve e vlerësuan lartë arritjen e këtij bashkëpunimi dhe organizmin e kësaj konference të rëndësisë së veçanet.

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 Gusht 2020

- Qendra në Shtetet e Bashkuara të Amerikës organizon Tubimin e parë interaktiv virtual me Kryeministrin e katërt të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, për të diskutuar situatën aktuale politike në Republikën e Kosovës dhe rolin që mund të luajnë shqiptaro-amerikanët dhe shqiptaro-kanadezët në zgjedhjet e ardhshme. (Virtualisht në Zoom:  https://bit.ly/LVVShBAAug9, 13:00)