09 Gusht 2020

Universiteti i Prizrenit mban konferencë për nder Prof. dr. Abdullah Zymberit

Prizren, 8 nëntor - Fakulteti i Filologjisë i Universitetit të Prizrenit "Ukshin  Hoti" organizon konferencë shkencore për nder të jetës dhe veprës së Prof. dr. Abdullah Zymberit.

Temë bosht e konferencës është "Ndihmesa shkencore e Prof. dr. Abdullah Zymberit" dhe tema e dytë "Gjendja e studimit të shqipes sot" me nëntema nga fusha e fonetikës, morfologjisë dhe sintaksës.

Kjo veprimtari shkencore do t'i zhvillojë punimet e saj sot në amfiteatrin e Fakultetit Ekonomik të Universitetit "Ukshin Hoti". 
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 9 Gusht 2020

- Qendra në Shtetet e Bashkuara të Amerikës organizon Tubimin e parë interaktiv virtual me Kryeministrin e katërt të Republikës së Kosovës, Albin Kurti, për të diskutuar situatën aktuale politike në Republikën e Kosovës dhe rolin që mund të luajnë shqiptaro-amerikanët dhe shqiptaro-kanadezët në zgjedhjet e ardhshme. (Virtualisht në Zoom:  https://bit.ly/LVVShBAAug9, 13:00)