20 Gusht 2018

SBASHK shpall sot veprimet sindikale

Prishtinë, 10 shkurt - Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës (SBASHK)  do të mbaj sot  dy takime të Këshillit Drejtues.

Në takimin  e rregullt  Këshilli Drejtues  do të debatojë për pikat e rendit të punës që lidhen me Kongresin zgjedhor të  SBASHK-ut, që mbahet më 24 shkurt 2018 dhe atë: përgatitjet për Kongresin  e 7-të, aprovimi i  rendit të ditës së Kongresit, propozimet për Kryetar dhe anëtarë të dy Komisioneve dhe propozimet për mirënjohjen e SBASHK-ut   Honoris Causa Fehmi Agani.
 
Ndërkaq në takimin e dytë dhe te jashtëzakonshëm Këshilli Drejtues me pikën e vetme të rendit të punës bëhët shpallja e veprimeve sindikale të SBASHK-ut  për shkak të mos respektimit  nga ana e Koalicionit,  që tani udhëheq me Qeverinë, të marrëveshjes së nënshkruar me SBASHK-un, më 5 qershor 2017'.
 

Kalendari

Ngjarjet e datës 20 Gusht 2018

- Ramush Haradinaj merr pjesë në takimin e Grupit Punues për draftimin e Strategjisë së Sigurisë së Republikës së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë - Salla P-31, ora 10:00 - Vetëm pamje)

- Mbahet ceremonia solemne e hapjes së punimeve të Seminarit XXXVII Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare. (Salla e madhe të Fakultetit tëFilologjisë, ora 11:00)

- Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në Seminarin e  37-të të Letërsisë, Gjuhës dhe Kulturës Shqipe. (Fakulteti Filologjik- Universiteti i Prishtinës, ora 11:00)
 
- Kryeministri Ramush Haradinaj viziton Komunën e Suharekës. (Objekti i Komunës, Suharekë, ora 14:00)