29 Maj 2020

Nxënësit e Shkollës Fillore 'Faik Konica' në Mbrojtjen e Liqenit të Badovcit

Prishtinë, 22 shkurt - Edhe nxënësit e Shkollës Fillore 'Faik Konica' në Prishtinë kanë dal në Mbrojtjen e Liqenit të Badovcit.

Grupi për mbrojtjen e Liqenit të Badovcit ka falenderuar Shkollën fillore "Faik Konica" me saktësisht klasën VI/6 me kujdestarën Arbenita Gagica, për ftesën që Grupi i qytetarëve për Mbrojtjen e Liqenit të Badovcit të bashkë bisedoj me nxënsit për resurset ujore dhe mjedisin.

Eksona Shala si ekologe, eksperte e Mjedisit dhe anëtare e grupit, në orën e Ekologjisë ndau me nxënsit shumë njohuri.

"Ishte knaqësi me pa interesimin dhe pasionin e nxënsve për mbrojtjen e ujit dhe mjedisit. Bravo ju lumtë për iniciativën dhe faleminderit për mbështetjen", thekson Grupi për mbrojtjen e Liqenit të Badofcit.

Kalendari

Ngjarjet e datës 29 Maj 2020

- Mbahet mbledhja e jashtëzakonshme e Kuvendit Komunal të Prizrenit, e thirrur nga kryesuesi i Kuvendit. (Salla e shtëpisë së kulturës "Xhemajli Berisha", ora 10:00)

- Mbahet mbledhje e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike, shqyrëtohet  raporti vjetor i përformancës se Zyrës Kombëtare të Auditimit për vitin 2019. (Kuvendi i Kosovës, salla N302, ora 10:00)

- Mbahet mbledhja e pestë e rregullt e Kuvendit Komunal të Rahovecit për vitin 2020, në të cilën do të bëhët shqyrtimi i propozim vendimit për bartjen e tejkalimit të të hyrave vetanake nga viti 2019.  (Salla e mbledhjeve të Kuvendit Komunal, në objektin e ri të komunës, ora 10:00)

- Mbahet mbledhja e radhës e Këshillit Gjyqësor të Kosovës. (Objekti i KGjK-së, ora 14:00)