07 Mars 2021

MASH pranon 215 tabletë nga OSBE

Prishtinë, 19 tetor - Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) ka bërë të ditur se sot do të bëjë pranimin e 215 tabletëve nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE).

Në ceremoninë e pranimit të donacionit do të marrin pjesë, Ambasadori i OSBE-së, Jan Braathu, ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj dhe zëvendësministri i Arsimit, Xhavit Rexhaj.

Kalendari

Ngjarjet e datës 7 Mars 2021

- Turnir në shigjetari, Skenderaj  -  ora 9:00

- Turnir në shah, Hotel Grand, Prishtinë 13:00 – Finalja e turnirit të volejbollit, Skenderaj - ora 11:00

- Manifestimi Nata e Zjarreve, në Kompleksin Memorial “Adem Jashari”, në Prekaz - ora 17:45

- Koncert pa praninë e publikut (për shkak të pandemisë), në Stadiumin e futbollit në Skenderaj, transmetim direkt në TV dhe rrjete sociale - ora 18:00