07 Mars 2021

Lansohet platforma dixhitale për nevojat e arsimit në Prizren

Prizren, 2 nëntor - Komuna e Prizrenit ka njoftuar se kryetari i Komunës, Mytaher Haskuka së bashku me drejtoreshën e Drejtorisë Komunale të Arsimit, Xhemile Thaçi Vezgishi do të bëjnë lansimin e platformës dixhitale për nevojat e arsimit në Prizren.

Kjo platformë sipas komunës ka për qëllim lehtësimin e qasjes në mësimin online si dhe avancimin e interaktivitetit gjatë kësaj periudhe pandemike.

Kalendari

Ngjarjet e datës 7 Mars 2021

- Turnir në shigjetari, Skenderaj  -  ora 9:00

- Turnir në shah, Hotel Grand, Prishtinë 13:00 – Finalja e turnirit të volejbollit, Skenderaj - ora 11:00

- Manifestimi Nata e Zjarreve, në Kompleksin Memorial “Adem Jashari”, në Prekaz - ora 17:45

- Koncert pa praninë e publikut (për shkak të pandemisë), në Stadiumin e futbollit në Skenderaj, transmetim direkt në TV dhe rrjete sociale - ora 18:00