21 Tetor 2018

Arsim

Parlamenti Studentor kundër vendimeve të MASHT-it në UPZ

Prizren, 24 maj - Më 22.05.2018 është mbajtur mbledhja e Këshillit Drejtues të Universitetit “Ukshin Hoti” Prizren me rend dite intervistimin e kandidatëve për Rektor dhe votimin për zgjedhjen e Rektorit. Në mbledhje ka qenë prezent edhe... Lexo

Kalendari

Ngjarjet e datës 21 tetor 2018

- Shoqëria Civile e Ferizajt organizon MiniMaratonen 5 km "Vrapo për Tetorin" e cila mbahet për tu sensibilizuar me të gjitha vajzat dhe gratë që janë të prekura me kancer të gjirit, dhe të gjitha mjetet e grumbulluara nga ky event do të dhurohen për shërimin e tyre. (Ferizaj, ora 10:00)

- Dita e tretë e Festivalit të Rakisë vazhdon me punëtorin kreative, pjekja tradicone dhe bashkekohore e rakisë, cilësia dhe shija, krijimi i një brendi të rakisë, krijimi i një tregu të përbashkët. (Etnokompleksit të fshatit Kukaj, ora 12:00)

- Lëvizja Vetëvendosje mban konferencë për media. (Zyrat e Vetëvendosjes, ora 13:00)