14 Dhjetor 2018
Forca e Sigurisë së Kosovës nga sot transformohet në Ushtri Prishtinë 14 dhjetor - Kuvendi i Republikës së Kosovës sot do të mblidhet në një seancë te re në të cilën pritet që të votohet transformimi i Forcës së Sigurisë së Kosovës në Ushtri. Ushtria e Kosovës pritet te formohet pasi Kuvendi do te miratojë në shqyrtim të dytë pakon e projektligjeve për Forcën e Sigurisë së Kosovës, Projektligjin për Ministrinë e Mbrojtjes, Projektligjin për Forcën e Sigurisë së Kosovës dhe Projektligjin për shërbim në Forcën e Sigurisë së Kosovës. Lexo
228 persona të akuzuar për një muaj nga Prokuroria e Pejës Pejë,13 dhjetor - Prokuroria Themelore e Pejës vetëm gjatë muajit nëntor ka ngritur 174 aktakuza, ndaj gjithsej 228 personave, për vepra të ndryshme penale nga Kodi Penal i... lexo
Starton “Njësia B1”, KEK-u në prodhim me kapacitete të plota Prishtinë, 13 dhjetor - Pas një remonti kompleks, “Njësia B1” e Termocentralit “Kosova B” është kthyer në prodhim. Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) nga sot... lexo