23 Prill 2017

Opinion

Për gjendjen në shëndetësinë kosovare, fajtor politika

Rasti i ish Kryeministrit dhe ish ministrit Bajram Rexhepi, i cili me urgjencë iu nënshtrua një operimi mjaft të ndërlikuar në QKUK, imponon nevojën, se është momenti i fundit, që për shëndetësinë kosovare, përkatësisht, në Qendrën Klinike Universitare, të vetmen në Kosovë, të mendojmë, veprojmë dhe investojmë seriozisht.Lexo

Si do të dëshiroja ta shoh PDK-në në vitin 2017

Zgjedhjet lokale po afrohen dhe obligimet gjithsesi rriten dhe Kosova e vitit 2017 vërtetë pret që partia lidere në Kosovë të ofroj kuadro që politikën konkurruese e fillojnë jo me minuse apo hipoteka, jo me lider klasik të udhëheqjes së tejkaluar. Është koha për menaxherë të mirë.Lexo

Devollët kundërligjshëm kërcënojnë me zhvatje të buxhetit

Përderisa klasa politike kosovare janë duke u marrë me njëri- tjetrin, nga një shteg i lënë hapur shumë vjet më parë për goditje ndaj buxhetit të shtetit, shteti pësoi humbjen e madhe të radhës në Gjykatën e Arbitrazhit. Siç shihet, tanimë po ikin edhe gati 40 milionë euro të tjera përmes Arbitrazhit!Lexo

Kosova me biznesmenë që për një kohë të shkurtër i kanë shumëfishuar pronat

Edhe në Kosovë kemi emra biznesmenësh që për një kohë të shkurtër i kanë shumëfishuar pronat e të ardhurat e tyre në mënyrë eksponenciale, duke tejkaluar edhe Bill Gates-in e Steve Jobs-in në ShBA. Mirëpo, te ne në Kosovë, Bill Gates dhe Steve Jobs janë dy vëllezër, janë Blerim dhe Shkëlqim Devolli. Lexo

Ne jemi frankofonë dhe evropianë

Kosova si gjithë familja frankofone e shteteve, pjesë e Organizatës Ndërkombëtare të Frankofonisë OIF, festoi Pranverën e Frankofonisë me një sërë aktivitetesh. Lexo

Popullsia e Sanxhakut sipas autorëve të huaj dhe vendas

Se deri ku shtrihen fiset e veriore shqiptare në ish-territorin otoman të quajtur “Sanxhaku i Novi Pazarit”, i cili në atë kohë, ishte në kuadër të Vilajetit të Kosovës, shkruan shumë autorë të huaj por edhe vendas. Në këtë artikull, ne kemi paraqitur disa nga shkrime të autorëve si: Theodore Iphen, Georg fon Gyurkovics, Gaston Gravje, Sami Frasheri, Dr. Milisav Lutovac, Andrija Joviçeviq, Jovan Cvijiq, Frok Zefi, e të tjerët.Lexo

previous

1-6 Nga 3073

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
 • Nr. fl.ngaStatusi
 • TK1017Istanbul - AtaturkARRIVED 08:04
 • EZS1483GeneveARRIVED 08:41
 • WK402ZurichLANDED 09:00
 • 4T2352ZurichSCHEDULED 09:51
 • OS777ViennaESTIMATED
 • Nr. fl.pėrStatusi
 • TK1018Istanbul - AtaturkLEFT 08:53
 • EZS1484GeneveSCHEDULED 09:20
 • WK403ZurichSCHEDULED 09:45
 • 4T2353ZurichSCHEDULED 10:30
 • OS778ViennaESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh