22 Maj 2017

Përurohet objekti i Departamentit të Vreshtarisë dhe Verëtarisë në Rahovec

Prishtinë, 16 maj - Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, i shoqëruar nga Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, do të marrin pjesë në përurimin e investimeve për renovimin e objektit të Departamentit të Vreshtarisë dhe Verëtarisë në Rahovec, që funksionon në kuadër të MBPZHR-së.

Këto investime janë përkrahur nga ministria, me qëllim të përmirësimit të kushteve të punës në departamentin e saj në Rahovec.

Në këtë përurim do të marrin pjesë edhe përfaqësues të kësaj komune.

Shpėrndaje artikullin:

Prapa
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
ST6478London-GatwickSCHEDULED 23:20
Nr. Fl. Për Statusi
ST6479London-GatwickSCHEDULED 23:55

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh