29 Maj 2017

Bujqësi

Përurohet objekti i Departamentit të Vreshtarisë dhe Verëtarisë në Rahovec

Prishtinë, 16 maj - Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, i shoqëruar nga Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, do të marrin pjesë në përurimin e investimeve për renovimin e objektit të Departamentit të Vreshtarisë dhe Verëtarisë në Rahovec, që funksionon në kuadër të MBPZHR-së.Lexo

HardhFest do të festohet për 4 netë

Prishtinë, 15 maj - Festa e Vjeljes së Rrushit- Festivali “Hardh Fest”, edicionin e kaluar shënon një sukses të madh , ku numri i pjesëmarrësve arriti mbi 32 mijë me vizitore nga mbare bota.Lexo

OAK kërkon nga MBPZHR të perkrahë sigurimin e produkteve bujqësore

Prishtinë, 14 maj - Përfaqësuesit e Odës së Afarizmit të Kosovës vizitën e radhës e zhvilluan në Komunën e Shtimes për të biseduar në lidhje me ngricat që mbretëruan në sezonin e pranverës, gjë që i shkaktoi dëme të mëdha bujqësisë së kësaj komune, ku gjithashtu iu është kërkuar Komunës së Shtimes që sektori i bujqësisë të shndërrohet në departament.Lexo

Çmimet e prodhimeve blegtorale rriten për 2.04 për qind

Prishtinë, 12 maj - Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar “Indeksin e Çmimeve të Prodhimeve dhe Çmimet në Bujqësi“ për tremujorin e parë (TM1) 2017. Indeksi i përgjithshëm i çmimeve të prodhimeve bujqësore ka rritje për (0.05%), krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit 2016.Lexo

Konfliktet dhe fatkeqësitë natyrore thellojnë krizën ushqimore

Gjenevë, 12 maj - Një raport i ri i Programit Botëror të Ushqimit përforcon idenë se veprimet njerëzore, si dhe thatësirat apo fatkeqësitë natyrore, mund të shkaktojnë pasiguri të ushqimit dhe uri. Lexo

Lipjani te ketë më shumë fonde për bujqësi

Prishtinë, 8 maj - Oda e Afarizmit të Kosovës ka zhvilluar një takim me përfaqësues të Komunës së Lipjanit për të parë nga afër problemet me të cilat ballafaqohet kjo komunë, me theks të veçantë ato të sektorit të bujqësisë. Lexo

previous

7-12 Nga 1514

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
XQ5150AntalyaSCHEDULED 04:52
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED 08:30
EZS1483GeneveESTIMATED 08:35
TB1651BrusselsESTIMATED 08:50
WK402ZurichESTIMATED 08:55
Nr. Fl. Për Statusi
XQ5151AntalyaSCHEDULED 05:55
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:20
OS770ViennaSCHEDULED 07:10
EZS1484GeneveESTIMATED 09:20
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED 09:25

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh