29 Maj 2017

Telekomunikacion

Nisin punimet për asfaltimin e një rrugë në fshatin Shtupel të Klinës

Klinë, 18 maj - Infrastruktura rrugore në zonat urbane dhe rurale të Komunës së Klinës çdo ditë e më tepër po rregullohet. Sot, kryetari i Komunës së Klinës, Sokol Bashota ka përcjellë nga afër fillimin e punimeve për asfaltimin e rrugës në lagjen “Bakaja” të fshatit Shtupel të Klinës, e cila do të krijojë lehtësi në qarkullim për 40 familje të kësaj lagje. Lexo

Ministri Zharku nënshkroi Udhëzimin Administrativ nr.08/2017

Prishtinë, 18 maj - Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku nënshkroi Udhëzimin Administrativ (MI) nr.08/2017 për ndryshimin dhe plotësimin e Udhëzimit Adiminstrativ (MI) nr. 09/2015. Lexo

MAPL financon ndërtimin e trotuarit me ndriçim publik në Bujari

Prishtinë, 18 maj - Zëvendësministri i Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, Bajram Gecaj, dhe kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti, kanë nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi për financimin e projektit, “Ndërtimi i trotuarit me ndriçim publik në fshatin Bujari\". Lexo

KFOR mbështeti një ushtrim për viktima në Aeroportin e Prishtinës

Sllatinë, 16 maj - KFOR-i mori pjesë në një ushtrim të përbashkët në koordinim me autoritetet vendore për të testuar procedurën emergjente që do të zbatohej në rast të ndonjë incidenti në afërsi të Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës.Lexo

Zharku inspektoi punimet e asfaltimit të rrugëve në Kçiç dhe Koshtovë

Prishtinë, 16 maj - Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku me bashkëpunëtorë vizituan punimet e dy projekteve rrugore në komunën e Mitrovicës.Lexo

Mustafa: Nuk i paguajmë asnjë cent Z-Moblie

Prishtinë, 16 maj - Telekomi i Kosovës nuk do të përjetojë falimentim financiar e as nuk do t’i paguajë mbi 30 milionë euro Z-Mobile, ani pse vendimi i Tribunalit të Arbitrazhit e obligon Telekomin që të paguajë dëmshpërblimin. Lexo

previous

7-12 Nga 2644

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
XQ5150AntalyaSCHEDULED 04:52
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED 08:30
EZS1483GeneveESTIMATED 08:35
TB1651BrusselsESTIMATED 08:50
WK402ZurichESTIMATED 08:55
Nr. Fl. Për Statusi
XQ5151AntalyaSCHEDULED 05:55
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:20
OS770ViennaSCHEDULED 07:10
EZS1484GeneveESTIMATED 09:20
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED 09:25

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh