23 Prill 2017

Telekomunikacion

Sot shënohet dita e përkujtimit të viktimave të komunikacionit rrugore

Prishtinë, 23 prill - Marrë parasysh numrin e madh të aksidenteve në komunikacionin rrugor në nivel vendi, sidomos atyre me fatalitet, Qendra për Zhvillim Multikulturor - Impact e shënon sot ditën vendore të përkujtimit të viktimave në komunikacionin rrugor.Lexo

Do të shpejtohen hapat për funksionalizimin e Aeroportit të Gjakovës

Gjakovë, 21 prill - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, vizitoi Aeroportin e Gjakovës, ku u prit nga Kryeshefja ekzekutive e Aeroportit të Gjakovës, Vlora Gojani, anëtarët e Bordit dhe të ekzekutivit. Lexo

MI financon projektet infrastrukturore në Partesh

Prishtinë, 21 prill - Sot, u nënshkrua Memorandumi i mirëkuptimit në mes të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Komunës së Parteshit për financimin e realizimit të projekteve rrugore. Lexo

Prokuroria trajton rastin Z-Moblile - PTK

Prishtinë, 20 prill - Gjatë paraqitjes së raportit vjetor të punës për vitin 2016, Kryeprokurori i Shtetit Aleksandër Lumezi ka paralajmëruar të enjten se kushdo që është i implikuar në rastin e humbjes së 30 milionë eurove në Gjykatën e Arbitrazhit nga Posta dhe Telekomi i Kosovës ndaj kompanisë Z-Moblile, do të përgjigjet para drejtësisë. Lexo

Zgjerimi i rrugës në Veternik do t’i ofrojë pamje madhështore Prishtinës

Prishtinë, 18 prill - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, i shoqëruar nga ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, mori pjesë në fillimin e punimeve për zgjerimin e rrugës Prishtinë-Veternik.Lexo

Sot fillojnë punimet për zgjerimin e rrugës Prishtinë - Veternik

Prishtinë, 18 prill - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa së bashku me ministrin e Infrastrukturës, Lutfi Zharku do të inaugurojnë fillimin e punimeve për zgjerimin e rrugës Prishtinë - Veternik, e cila do të jetë rruga e parë në Kosovë me 4 korsi në një drejtim, pra 8 korsi në të dy drejtimet.Lexo

previous

1-6 Nga 2612

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
 • Nr. fl.ngaStatusi
 • TK1017Istanbul - AtaturkARRIVED 08:04
 • EZS1483GeneveARRIVED 08:41
 • WK402ZurichLANDED 09:00
 • 4T2352ZurichSCHEDULED 09:51
 • OS777ViennaESTIMATED
 • Nr. fl.pėrStatusi
 • TK1018Istanbul - AtaturkLEFT 08:53
 • EZS1484GeneveSCHEDULED 09:20
 • WK403ZurichSCHEDULED 09:45
 • 4T2353ZurichSCHEDULED 10:30
 • OS778ViennaESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh