20 Korrik 2017

Botë


Një vit nga grushti i shtetit të dështuar në Turqi

Ankara, 15 korrik - Sot bëhen një vit nga tentativa për grusht shtet në Turqi. Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, është shprehur se 15 Korriku është një risi në historinë e demokracisë. Lexo

BE i kërkon Britanisë të shpejtojë procesin e Brexit-it

Bruksel, 13 korrik - Kryenegociatori i Bashkimit Europian për Brexit ka vendosur disa kushte të vështira që Britania duhet t\'i përmbushë gjatë muajve të parë të bisedimeve, para fillimit të hartimit të sistemit të funksionimit të marrëdhënies në të ardhmen.Lexo

Gjykata evropiane mban në fuqi ndalimin e mbulimit të fytyrës në Belgjikë

Bruksel, 12 korrik - Një gjykatë e lartë evropiane mbajti të martën në fuqi masën e ndalimit të mbulimit të plotë të fytyrës në Belgjikë.Lexo

ISHMP liron nga detyra 2 inspektorë

Tiranë, 11 korrik - Pas denoncimit të bërë në emisionin investigativ Stop në Tv Klan, Inspektoriati Shtetëror i Mjedisit dhe i Pyjeve mori masa të menjëhershme duke liruar nga detyra dy punonjës të këtij institucioni.Lexo

Migrimi ka sjellë rritjen e popullsisë së BE-së

Bruksel, 11 korrik - Zyra e Statistikave e BE-së, Eurostat, bëri të ditur të hënën se numri i popullsisë së Bashkimit Europian deri më 1 janar 2017 vlerësohet se ka qenë 511.8 milionë, me një rritje që mendohet se ka ardhur për shkak të migrimit.Lexo

Shqipëria përfshihet nga zjarret

Tiranë, 10 korrik - Shqipëria është përfshirë nga një valë e pazakontë të nxehti, që ka shkaktuar zjarre masive në shumë zona të vendit.Lexo

previous

7-12 Nga 8016

next

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh