27 Prill 2017

Energjetikë

Kosova nis hapat drejt anëtarësimit në EITI

Tiranë, 22 prill - "Kjo nismë është e rëndësishme për të gjitha vendet, të cilat janë të pasura me resurse minerale dhe si e tillë ka mbështetjen e plotë nga kryeministri Mustafa dhe ministri Stavileci. Anëtarësimi në EITI, nënkupton vendosjen dhe mbikëqyrjen e transparencës në industrinë nxjerrëse të burimeve natyrore, duke ndihmuar kështu që të ardhurat nga kjo fushë të ndikojnë më shumë në zhvillimin ekonomik të vendit", kështu ka deklaruar zëvendësministrja e Zhvillimit Ekonomik, Besa Zogaj Gashi.Lexo

Largohen 100 thasë mbeturina dhe mbillen 22 fidanë

Prishtinë, 22 prill - Për nder të Ditës Ndërkombëtare të Tokës, Organizata “Let’s Do It Kosova” së bashku me qindra studentë nga Fakulteti i Edukimit dhe vullnetarë nga kompania “Baruti-Ag”, kanë realizuar disa aktivitete në hapësirat e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”. Lexo

“Let’s Do It Kosova” mban aksion pastrimi në hapësirën e UP-së

Prishtinë, 22 prill - Organizata “Let’s Do It Kosova”, do të organizojë sot aktivitete në kuadër të Fushatës “Ta Pastrojmë Kosovën” për vitin 2017, për të shënuar “Ditën Ndërkombëtare të Tokës”. Lexo

PEN dhe SFCK në aksion kundër ndotjes së ajrit në Prishtinë

Prishtinë, 22 prill - Sot në Sheshin Nëna Terezë në Prishtinë, PEN - Rrjeti i Edukatorëve Bashkëmoshatarë dhe Lëvizja Shkenca për Ndryshim - SFCK, në mbështetje nga Komisioni Evropian, kanë ftuar të gjithë njerëzit, të rinjtë, fëmijët dhe prindërit, që të bashkangjiten në sheshin Nënë Tereza për të ngritur zërin ndaj ndotjes së ajrit në Prishtinë. Lexo

VV: Dështimet në sektorin e energjisë nga korrupsioni e privatizimi

Prishtinë, 20 prill - Sot, Lëvizja Vetëvendosje! mbajti tryezën me temën “Situata në sektorin energjetik- prodhim, çmimi dhe investimet afatgjata\".Lexo

Termokos rikthen furnizimin me ngrohje

Prishtinë, 19 prill - Ngrohtorja e Prishtinës \"Termokos ka bërë të ditur se pas uljes së temperaturave dhe paralajmërimeve për përkeqësim të mëtutjeshëm të motit, menaxhmenti i NP “Termokos” SH.A pas konsultimeve me menaxhmentin e KEK-ut, ka marrë vendim, që të rikthejë furnizimin me ngrohje për gjithë konsumatorët.Lexo

previous

7-12 Nga 1899

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
WK402ZurichESTIMATED 08:15
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED 08:30
EZS1483GeneveESTIMATED 08:35
WK1406ZurichESTIMATED 09:00
ST8656DusseldorfESTIMATED 09:45
Nr. Fl. Për Statusi
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:20
WK403ZurichESTIMATED 09:05
EZS1484GeneveESTIMATED 09:20
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED 09:25
WK1407ZurichESTIMATED 10:00

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh