20 Korrik 2017

Energjetikë

Parashikimi i motit për pesë ditë

Prishtinë, 17 korrik - Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka bere te ditur se nga dita e hëne dhe e marte parashihen të jenë relativisht të freskëta, më tej mbi vendin tonë do të vijnë masat e ajrit me origjinë nga Afrika të cilat do të ndikojnë dukshëm në rritjen e temperaturave maksimale, por gjithnjë në vlerat e normales të kësaj periudhe. Lexo

Nga dita nesërme do të ketë ulje të temperaturave

Prishtinë, 12 korrik - Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka bere te ditur se nga dita nesërme do të ketë ulje të temperaturave maksimale për 5-6 gradë.Lexo

Temperaturat e larta shkaktojnë nxemjen e transformatorit

Ferizaj, 11 korrik - Operatori KOSTT njofton se për shkak të punimeve në kuadër të projektit të revitalizimit të nënstacioneve, në zonën Ferizaj 1 dje ka pasur reduktime të zgjatura në këtë zonë.Lexo

Moti i nxehtë dhe me vapë vazhdon deri ditën e enjte

Prishtinë, 10 korrik - Në parashikimin e motit për për pesë ditët e ardshme, Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se fushat me presion të lartë atmosferik të cilat kanë përfshirë territorin e vendit do të jenë të qëndrueshme edhe për katër ditët e ardhshme duke krijuar kushte për një mot të nxehtë dhe me vapë. Lexo

Zhvillohen punime në nënstacionin Peja 1

Pejë, 9 korrik - KOSTT (Operator Sistemi, Transimisioni dhe Tregu) bën të ditur se të dielën zhvillohen punimet në nënstacionin Peja 1 me ç’rast do të ketë shkyçje të energjisë elektrike për një orë gjatë ditës.Lexo

Njëmijë ekonomi përfitojnë nga projekti i KEDS-it në Pejë

Pejë, 7 korrik - Rreth njëmijë familje dhe biznese të shtrira në zonën qëndrore të qytetit të Pejës, që nga ‘Dulia’ tek ‘Ura e Gurit’ e gjer tek Hoteli ‘Gold’, kanë pëfituar tension stabil, energji kualitative dhe kanë shmangur rrezikun e avarive të ndryshme energjetike ndër vite.Lexo

previous

1-6 Nga 1961

next

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh