22 Gusht 2017

Mbahet konferenca e parë mjekësore për lëndimet sportive

Prishtinë, 9 maj - Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK) dhe Komisioni Mjekësor pranë KOK-ut do të organizojnë programin e konferencës së parë mjekësore të KOK-ut me temën “Lëndimet sportive - perspektiva ortopedike dhe traumatologjike”.

Ligjërues do të jenë 12 specialistë/doktorë.

Krahas drejtuesve të KOK-ut, pjesëmarrës në konferencë janë edhe zyrtarë të Ministrisë për Kulturë, Rini e Sport dhe të Ministrisë së Shëndetësisë.

Kalendari

Ngjarjet e datës 22 Gusht 2017

 - Arritja e Arkivolit të ish kryeministrit te Kosovës, Bajram Rexhepi. (Aeroporti Ndërkombëtar "Adem Jashari", ora 8:30)

- Komisioni i Veçantë për organizimin e ceremonisë mortore organizon homazhe për ish-Kryeministrin e Kosovës, Bajram Rexhepi. (Holli i Kuvendit të Republikës së Kosovës, ora 10:00)

- Nën Patronatin e Kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa mbahet mbledhje Komemorative për ish-Kryeministrin Rexhepi. (Teatrin Kombëtar, ora 12:00)

  - Arritja e Arkivolit të ish kryeministrit te Kosovës, Bajram Rexhepi qëndron në shtëpi të të ndjerit. (Suhodoll, ora 13:30)

- Kuvendi Komunal të Mitrovicës organizon homazhe për ish kryeministrin Rexhepi. (Kuvendi Komunal i Mitrovicës, ora 15:00)

- Nisja e Arkivolit nga Kuvendi Komunal i Mitrovicës për te varrezat në Shipol. (Shipol, ora16:00)

- Nën Patronatin e Kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa mbahet Ceremonia e varrimit te ish kryeminsitrit Rexhepi. (Shipol, ora 16:30)