29 Maj 2017

Kulturë

 

Autostrada Biennale promovon trashëgimin kulturore në Prizren

Prishtinë, 25 maj - Bienalja ndërkombëtare e artit bashkëkohor Autostrada Biennale nënshkruan mareveshjen me Qendrën Rajonale për Trashëgimi Kulturore Prizren për bashkëpunim në fushën e promovimit të trashëgimisë kulturoreLexo

Kori Siparantum nga Peja me katër koncerte në Kroaci

Prishtinë, 25 maj - Kori “Siparantum Choir” që mban emrin e qytetit antik të Pejës, nga data 26 deri 30 Maj do të qendroj në Kroaci ku do të shfaq katër koncerte recitale.Lexo

Promovohet libri 'Gjenerali dhe ushtari pa pushkë' i Mehdi Mulaj

Prishtinë, 25 maj - Sot në Institutin Albanologjik, në Prishtinë bëhët promovimi i librit 'Gjenerali dhe ushtari pa pushkë' i autorit Mehdi Mulaj. Lexo

Hapet ekspozita 'Bukuri e fshehur në lëvizje'

Prishtinë, 25 maj - Në Galerinë e Ministrisë së Kulturës sot bëhet hapja e ekspozitës “Bukuri e fshehur në lëvizje” e skulptorit Albulen Neziri.Lexo

Ater Umbra e Memli Kelmendit do të interpretohet në SHBA

Prishtinë, 24 maj - Vepra e Memli Kelmendit "Ater Umbra" kësaj radhe do të interpretohet në SHBA konkretisht në festivalin e njohur "Piccolo Spoleto Festival" në St. Philips Episcopal në Çarlston të SHBA-së me 27 maj. Lexo

Dënohet ashper sulmi fizik ndaj aktorit të trupes rezidente të TKK-së

Prishtinë, 24 maj - Shoqata Sindikale e Teatrit Kombetar te Kosoves, denon ashper sulmin fizik ndaj aktorit te Trupes Rezidente te TKK-se, njeherit anetarit te SHSTKK-se, Veton Osmani, nga i ashtuquajturi udhehqesi artistik i Teatrit Kombetar Agon Myftari dhe asistues te bandes se tij, te instaluar ne kete institucion.Lexo

previous

1-6 Nga 3884

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
XQ5150AntalyaSCHEDULED 04:52
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED 08:30
EZS1483GeneveESTIMATED 08:35
TB1651BrusselsESTIMATED 08:50
WK402ZurichESTIMATED 08:55
Nr. Fl. Për Statusi
XQ5151AntalyaSCHEDULED 05:55
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:20
OS770ViennaSCHEDULED 07:10
EZS1484GeneveESTIMATED 09:20
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED 09:25

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh