23 Maj 2017

Arsim

Filloi punimet Konferenca vjetore “Java e Shkencës 2017”

Prishtinë, 16 maj - Ka filluar punimet Konferenca tradicionale “Java e Shkencës 2017”, në të cilën po marrin pjesë shkencëtarë të fushave të ndryshme nga vendi dhe rajoni, të cilët do të prezantojnë kontributet e tyre shkencore në promovimin e shkencës në Republikën e Kosovës.Lexo

Sot fillon Java e Shkencës

Prishtinë, 16 maj - Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë e Republikës së Kosovës organizon konferencën shkencore “Java e Shkencës” 2017, e cila do të fillojë sot në ndërtesen e re të Qeverisë.Lexo

Lansohet nisma në mbrojtje të fëmijëve “Siguria ime varet nga ti!”

Prishtinë, 15 maj - Sot, në Ditën Ndërkombëtare të Familjes, Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës bashkë me SOS Fshatrat e Fëmijëve në Kosovë dhe KEC, lansuan nismën në mbrojtje të fëmijëve “Siguria ime varet nga ti!”Lexo

Shënohet 50 vjetori i Institutit të Historisë

Prishtinë, 15 maj - Presidenti i Republikës së Kosovës Hashim Thaçi, Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë z. Arsim Bajrami dhe Ministri i Punëve të Jashtme z. Enver Hoxhaj, morën pjesë në ceremoninë e shënimit të 50 vjetorit të themelimit të Institutit të Historisë. Lexo

Ekspertët për akreditim po qëndrojnë në Universitetin e Prizrenit

Prizren, 12 maj - Në kuadër të procesit të akreditimit të Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, sot është duke qëndruar një ekip i i ekspertëve ndërkombëtar të akreditimit, të shoqëruar nga përfaqësuesit e Agjencionit për Akreditim të Kosovës. Lexo

Shkolla fillore “Dardania” fiton garën Kosovo Brain Bowl

Prishtinë, 11 maj - Me qëllim të promovimit të dijes dhe shkencës, American School of Kosova, ka organizuar garën e diturisë, ndryshe e njohur edhe si Kosovo Brain Bowl. Kjo garë, është organizuar për të gjitha shkollat fillore publike të Kosovës. Lexo

previous

7-12 Nga 2373

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
ST6478London-GatwickARRIVED 23:09
XQ5150PAntalyaESTIMATED 06:10
WK402ZurichESTIMATED 08:25
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED 08:30
EZS1483GeneveESTIMATED 08:35
Nr. Fl. Për Statusi
ST6479London-GatwickTAKE OFF 23:58
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:20
XQ5151AntalyaESTIMATED 07:00
WK403ZurichESTIMATED 09:15
EZS1484GeneveESTIMATED 09:20

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh