29 Maj 2017

Arsim

Vataj merr pjesë në Konferencës e 3-të Ndërkombëtare për arsimin e lartë

Brno, 25 maj - Rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Prof. Dr. Ramë Vataj po merr pjesë në Konferencën e 3-të Ndërkombëtare me temë “Plagjiatura në Evropë dhe përtej” që po zhvillon punimet në Brno të Çekisë. Lexo

Universiteti i Prishtinës shpall 10 doktorantë të rinj

Prishtinë, 25 maj - Sot në Sallën e Senatit në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” do të mbahet ceremonia solemne e promovimit të 10 doktorantëve të Universitetit të Prishtinës.Lexo

ORCA publikon të gjeturat për profesorët e tre fakulteteve të UP-së

Prishtinë, 24 maj - Organizata për Rritjen e Cilësisë në Arsim (ORCA) publikoi sot të gjeturat nga monitorimi i konsultimeve të profesorëve të Fakultetit Filozofik, Ekonomik dhe Juridik.Lexo

Shkolla “Timi Mitko” dhe “Liria” në Gjilan shënojnë ditën e themelimit të tyre

Gjilan, 24 maj - Në Komunën e Gjilanit sot shkolla “Thimi Mitko”, dhe shkolla “Liria” e fshatit Pogragjë kanë shënuar përvjetorin e tyre të themelimit, duke sjellë para të pranishmëve të shumtë suksese të veçanta dhe vendimtare që nga themelimi e deri më sot për edukimin e brezave të shumtë dhe ngritjen e arsimit shqip në Gjilan. Lexo

Hapet Panairi Virtual i Karrierës

Prishtinë, 23 maj - Sot në oborrin e Rektoratit të Universitetit të Prishtinës \'Hasan Prishtina\' u bë hapja solemne e edicionit të shtatë të Panairit Virtual të Karrierës të organizuar nga Universiteti i Prishtinës.Lexo

Hapet edicioni i 7-të i Panairit Virtual të Karrierës

Prishtinë, 23 maj - Sot në oborrin e Rektoratit të Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina" do të bëhet hapja solemne e edicionit të 7-të të Panairit Virtual të Karrierës të organizuar nga Qendra për Zhvillim të Karrierës e Universitetit të Prishtinës. Lexo

previous

1-6 Nga 2378

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
XQ5150AntalyaSCHEDULED 04:52
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED 08:30
EZS1483GeneveESTIMATED 08:35
TB1651BrusselsESTIMATED 08:50
WK402ZurichESTIMATED 08:55
Nr. Fl. Për Statusi
XQ5151AntalyaSCHEDULED 05:55
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:20
OS770ViennaSCHEDULED 07:10
EZS1484GeneveESTIMATED 09:20
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED 09:25

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh