22 Maj 2017

Shëndetësi


Një bakterje e lashtë ndihmon për të luftuar rezistencën ndaj antibiotikëve

Harvard, 12 maj - Shkencëtarët po studiojnë një patogjen të lashtë për informacion se si mund të luftojnë një bakterje rezistente ndaj antibiotikëve në spitale dhe qendra të tjera të kujdesit shëndetësor.Lexo

Komuna e Prishtinës shënon ditën ndërkombëtare të Infermierisë

Prishtinë, 11 maj - Sot në oborrin e Komunës së Prishtinës do të vendoset ambulanca e transfuzionit të gjakut dhe do të dhurohet gjak, për nderë të ditës ndërkombëtare të Infermierisë.Lexo

Shënohet Dita Ndërkombëtare e Infermierisë

Prishtinë, 10 maj - Me rastin e shënimit të 12 majit, Ditës Ndërkombëtare të Infermierisë, Kolegji Heimerer në bashkëpunim me Institucioni i Evropës Juglindore për Avancimin e Shkencave Shëndetësore dhe Infermierore (IEJL-ASHI) organizon debat me temën “Infermieria zëri që udhëheq – Të drejtat e profesionistit shëndetësor, sfidat e avancimit në sistemin shëndetësor dhe në shoqëri”.Lexo

Sadiku bisedon me zyrtarët të shëndetësisë së Malit të Zi

Prishtinë, 5 maj - Zëvendësministri i Shëndetësisë i Republikës së Kosovës Izet Sadiku priti sot në takim një delegacion të Ministrisë së Shëndetësisë të Republikës së Malit të Zi të udhëhequr nga Milovan Vujoviq - Sekretar shteti në MSh, Nikola Antoviq - drejtor gjeneral dhe Dr. Vesna Miranoviq -drejtoreshë gjenerale, të shoqëruar nga Sekretari i parë i Malit të Zi në Kosovë, Skender Sharkinoviq.Lexo

Oda e Infermierëve lidere e Odave të profesionistëve shëndetësor

Prishtinë, 3 maj - Oda e Infermierëve të Kosovës (OIK) po bëhet lidere në mesin e Odave të profesionistëve shëndetësorë dhe me këtë edhe në marrjen e kompetencave të reja nga Ministria e Shëndetësisë.Lexo

Prezantohen rezultatet e mbikëqyrjes se Etheve Hemorragjike

Prishtinë, 3 maj - Në Klinikën Infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës do të bëhet sot prezantimi i rezultateve të projektit: \"Diagnoza dhe mbikëqyrja e Etheve Hemorragjike Krime - Kongo, Biosiguria në Kosovë 2013-2016 dhe 2017-2019\".Lexo

previous

7-12 Nga 2532

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
ST6478London-GatwickSCHEDULED 23:20
Nr. Fl. Për Statusi
ST6479London-GatwickSCHEDULED 23:55

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh