23 Prill 2017

Shëndetësi


OBSH: mijëra vetë vdesin nga hepatiti viral

Gjenevë, 22 prill - Organizata Botërore e Shëndetësisë e Kombeve të Bashkuara, OBSH, thotë se miliona jetë njerëzish mund të shpëtohen, nëse personat e infektuar me hepatit viral do të kishin bërë analiza dhe do të ishin mjekuar për këtë sëmundje që mund të jetë vdekjeprurëse.Lexo

Hapet zyra e të bioetikës mjekësore në Kosovë

Prishtinë, 20 prill - Në prani, të Prof. Amnon Carmi, udhëheqës i UNESCO (Haifa) Chair in Bioethics, në Klinikën Infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK), është hapur zyra e njësisë së bioetikës mjekësore. Lexo

Hapet zyra e njësisë së Bioetikës Mjekësore të Kosovës

Prishtinë, 20 prill - Me ftesë të njësisë kosovare së bioetikës në UNESCO dhe të drejtorit të përgjithshëm të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK) dr. Curr Gjocaj, Kosovën do ta vizitojë Prof. Amnon Carmi, udhëheqës i UNESCO Chair in Bioethics. Lexo

MSh dhe Lux-Dev prezantojnë fizibilitetin për SISH-in

Prishtinë, 19 prill - Ministria e Shëndetësisë prezantoi sot rezultatet e studimit te fizibilitetit, i cili kishte për synim të ofroj mundësi për menaxhimin operacional afat-gjatë të Sistemit të Informimit Shëndetësor Kombëtar. Lexo

Qeveria e vendosur për funksionalizimin e sigurimeve shëndetësore

Prishtinë, 18 prill - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, ka zhvilluar takimin e radhës me përfaqësuesit e dikastereve qeveritare dhe donatorëve ndërkombëtarë të përfshirë në përgatitjet për fillimin e aplikimit të sistemit publik të sigurimeve shëndetësore. Lexo

Për 3 muaj 11895 pacientë kontrolluan sytë, 792 kryen operacion

Prishtinë, 12 prill - Klinika e Oftalmologjisë (Syve), në tremujorin e parë të këtij viti ka pasur trend të rritjes së vëllimit të punës. Nga raporti tremujor i punës, rezulton se janë kryer 792 operacione, përfshirë edhe ato ambulantore, ka pasur 11895 vizita ambulatore dhe 1481 vizita sub-specialistike.Lexo

previous

1-6 Nga 2514

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
 • Nr. fl.ngaStatusi
 • TK1017Istanbul - AtaturkARRIVED 08:04
 • EZS1483GeneveARRIVED 08:41
 • WK402ZurichLANDED 09:00
 • 4T2352ZurichSCHEDULED 09:51
 • OS777ViennaESTIMATED
 • Nr. fl.pėrStatusi
 • TK1018Istanbul - AtaturkLEFT 08:53
 • EZS1484GeneveSCHEDULED 09:20
 • WK403ZurichSCHEDULED 09:45
 • 4T2353ZurichSCHEDULED 10:30
 • OS778ViennaESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh