29 Maj 2017

Siguri

 

Mbahet konferenca shkencore 'Sfidat e sigurisë në Kosovë'

Prishtinë, 29 maj - Sot në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike (AKSP), organizon konferencën e parë shkencore me temë “Sfidat e sigurisë në Kosovë”.Lexo

Oda e Noterëve shënon 5 vjetorin e themelimit

Prishtinë, 27 maj - Për nderë të 5 vjetorit të Odës së Noterëve të Republikës së Kosovës organizon konferencën me temë “5 Vite të Sistemit Noterial në Kosovë, sfidat, arritjet dhe objektivat e ONK-së.Lexo

Hoxha: Profesioni i ndërmjetësimit tani e tutje shtrihet edhe në veri të vendit

Prishtinë, 26 maj – Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, në një ceremoni solemne, ka dhënë certifikatat e ndërmjetësimit për 19 ndërmjetësues të Rajonit të Mitrovicës, ku 14 prej tyre janë serbë dhe boshnjakë, të cilët do të punojnë në komunat e veriut.Lexo

71 të dënuar në Burgun e Dubravës kërkojnë të drejtat e tyre

Prishtinë, 26 maj - Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e të Lirive të Njeriut në Prishtinë që ka mandat për monitorim të qendrave të ndalimit, qendrave të paraburgimit dhe qendrave korrektuese i janë drejtuar 71 të dënuar të Pavijonit të VI – të të Burgut të Dubravës me pohime se atyre po u shkelen të drejtat e njeriut duke ua mohuar beneficionet që i kanë fituar në bazë të sjelljeve të mira, kalimit me sukses të programit të risocializimit përmes angazhimit me punë, në trajnime profesionale, aktivitete sportive, edukative dhe kulturore. Lexo

Procesi i ndërmjetësimit kalon në duart e gjykatave

Prishtinë, 26 maj - Pas vendimit të Kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK), Nehat Idrizi, procesi i Ndërmjetësimit është një hap më afër vet qëndrueshmërisë, kështu duke sjell ndryshime pozitive për sistemin gjyqësor në Kosovë.Lexo

Hoxha: Noteria i kontribuon përmirësimit të jetës së qytetarëve

Prishtinë, 26 maj - Sot, Ministrja e Drejtësisë, Dhurata Hoxha, priti në takim, Presidentin e Unionit Ndërkombëtar të Noterisë, Marqueno Jose de Lano, zv. Presidentin Lucini, Kryetaren e Odës së Noterisë së Republikës Kosovës znj. Arbena Shehu, si dhe Fatmir Halimi. Lexo

previous

1-6 Nga 8260

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
XQ5150AntalyaSCHEDULED 04:52
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED 08:30
EZS1483GeneveESTIMATED 08:35
TB1651BrusselsESTIMATED 08:50
WK402ZurichESTIMATED 08:55
Nr. Fl. Për Statusi
XQ5151AntalyaSCHEDULED 05:55
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:20
OS770ViennaSCHEDULED 07:10
EZS1484GeneveESTIMATED 09:20
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED 09:25

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh