25 Korrik 2017

Inaugurohet fabrika e përpunimit të lajthive dhe arrave Ko’Nuts

Prishtinë, 15 qershor - Kompania Selmans Network SHPK, organizon ceremoninë zyrtare të inaugurimit të fabrikës së përpunimit të lajthive dhe arrave Ko’Nuts e cila gjendet në Komunën e Graçanicës.

Ceremonia e inaugurimit do të realizohet sot në ambientet e fabrikës së përpunimit Ko’Nuts, në adresën Rr. Princi Lazër, Komuna Graçanicë.

Selmans Network SHPK ka arritur që të themelojë fabrikën e parë përpunuese të lajthive dhe arrave në Kosovë dhe regjion me mbështetjen e Promoting Private Sector Employment-PPSE, i cili program është i financuar nga  Swiss Agency for Development and Cooperation in Kosovo (SDC).

 

Shpėrndaje artikullin:

Prapa

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh