29 Maj 2017

Industri

Kryeministri Mustafa pranoi studimin e fizibilitetit për Trepçën

Prishtinë, 26 maj - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, ka pranuar sot studimin e fizibilitetit me orientime strategjike për zhvillimin e Trepçës. Studimi është dorëzuar nga drejtuesit e Bordit të Agjencionit Kosovar të Privatizimit, të udhëhequr nga kryesuesi i Bordit, Petrit Gashi.Lexo

Përgatitet projekti i ujërave të zeza në Prishtinë, Obiliq dhe Fushë Kosovë

Prishtinë, 26 maj - Qeveria e Republikës së Kosovës në bashkëpunim me Ambasadën Franceze dhe Zyrën regjionale të Thesarit Francez, ka mbajtur takimin e dytë të Komitetit Drejtues për realizimin e Projektit të ujërave të zeza në Prishtinë, Obiliq, dhe Fushë Kosovë. Ky takim, i cili u udhëheq nga Zëvendësministri i Financave Agim Krasniqi, shënon vazhdimin e proceseve për realizimin e projektit në fjalë.Lexo

OPEC zgjat edhe për 9 muaj prodhimin e reduktuar të naftës

Vjenë, 26 maj - Organizata e Vendeve Eksportuese të Naftës (OPEC) dhe vendet e tjera prodhuese të naftës vendosën të enjten të zgjatin afatin e marrëveshjes së uljes së prodhimit të naftës bruto edhe për 9 muaj, gjatë një takimi të mbajtur në Vjenë. Por një lëvizje e tillë zhgënjeu në tregje. Lexo

SHBA ngre padi ndaj prodhuesit të makinave Fiat Chrysler

Washington, 25 maj - Qeveria amerikane ka ngritur një padi civile kundër prodhuesit të makinave Fiat Chrysler për përdorimin e një programi të paligjshëm me qëllim shtrembërimin e të dhënave mbi sasinë e gazit që lëshohet në mjedis nga automjetet e saj me naftë.Lexo

Industria e makinave elektrike bën përparime

Shangai, 24 maj - Megjithë shqetësimin e vazhdueshëm për distancën që mund të përshkojnë, interesi për makinat elektrike po rritet, veçanërisht në vendet e industrializuara. Lexo

Përurohet fabrika me 150 të punësuar në Shirokë të Suharekës

Suharekë, 23 maj - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, mori pjesë në hapjen e Fabrikës “Te Naseri” në Shirokë të Suharekës, e cila ka rreth 150 të punësuar. Lexo

previous

1-6 Nga 1904

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
XQ5150AntalyaSCHEDULED 04:52
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED 08:30
EZS1483GeneveESTIMATED 08:35
TB1651BrusselsESTIMATED 08:50
WK402ZurichESTIMATED 08:55
Nr. Fl. Për Statusi
XQ5151AntalyaSCHEDULED 05:55
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:20
OS770ViennaSCHEDULED 07:10
EZS1484GeneveESTIMATED 09:20
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED 09:25

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh