20 Korrik 2017

Ngjarjet e datës 19 prill 2017

- Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 9:00)

- Mbahet mbledhja e Komisionit për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti dhe Industri në të cilën do të behët shqyrtimi i Raportit me amendamente për Projektligjin për Shoqëritë tregtare. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N 225, ora 9:30)

- Mbahet seanca plenare e Kuvendit të Republikës së Kosovës. (Kuvendi i Kosovës, ora 10:00)

 

- Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA) në bashkëpunim me Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës, organizon Tryezën “Fuqizimi i Auditimit të Jashtëm përmes bashkëpunimit të Zyrës Kombëtare të Auditimit me organizatat e shoqërisë civile”. (Hapësirat e Fakultetit Ekonomik në Prishtinë, ora 10:00)
 
- Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në tryezën e diskutimit "4 vjet pas Marrëveshjes Kosovë-Serbi-Sa po ndihmon dialogu politik?". (Hotel Sirius, ora 10:00)

- Grupi për Studime Juridike dhe Politike organizon tryezën e diskutimit me temë “4 vite pas Marrëveshjes së Prillit midis Kosovës dhe Serbisë - Sa po ndihmon dialogu politik?” e cila ka për qëllim të diskutojë arritjet dhe sfidat në dialogun Kosovë-Serbi. (Hotel Sirius, ora 10:00)

- Ministria e Drejtësisë bën lansimin e Strategjisë Kombëtare të Republikës së Kosovës për mbrojtje nga dhuna në familje, si dhe Planit të Veprimit, 2016 -2020. (Hotel Emerald, ora 10:00)
 
- Oda Ekonomike e Kosovës e mbështetur nga Qeveria e Republikës së Kosovës organizon Panairin e 18 të Përgjithshëm Ndërkombëtar ‘Prishtina 2017’. (Qendra e Panaireve në fshatin Shkabaj, magjistralja Prishtinë - Mitrovicë, ora 11:00)

- Kryeministri Isa Mustafa dhe Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, marrin pjesë në hapjen e Panairit të përgjithshëm dhe ndërkombëtar "Prishtina 2017". (Qendra e panaireve, Shkabaj, ora 11:00)

- Organizata Jo-qeveritare Emancipimi Civil Ma Ndryshe organizon konferencë në kuadër të cilës do të publikohet Indeksi i Reformës së Transparencës Komunale. (Restaurant “Marashi”, Lagja Marash në Prizren, ora 11:00)

- Kryetari i Komunës së Istogut Haki Rugova dhe stafi komunal do të marrin pjesë në aktivitetin për pastrimin e qytetit. (Tek shtëpia e kulturës në Istog, ora 11:20)

- Ministri i Arsimit, Arsim Bajrami është i ftuar të raportojë në Komisionin për Mbikëqyrjen e Financave Publike lidhur me raportin e Auditimit për Raportin Financiar të Fondit të Bashkuar për Sektorin e Arsimit për periudhën Janar-Mars 2016 si dhe raportin e Auditimit, Procesi i Rishikimit të Teksteve Shkollore. (Ndërtesa e Kuvendit, salla S-II, ora 12:00)

- Mbahet mbledhja e Komisionit për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim  në të cilën do të behët caktimi i grupit punues për monitorimin e Ligjit për Vetëqeverisje Lokale dhe Ligjit për financat e Pushtetit Lokal si dhe shqyrtimi në parim i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për festat zyrtare në Republikën e Kosovës. (Ndërtesa e Kuvendit, salla N 302, ora 13:00)

- Ministria e Drejtësisë organizon takimin fillestar për Rishikimin Funksional të Sektorit të Sundimit të Ligjit. (Ndërtesa e Qeverisë, salla P-38, ora 14:00)

- Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në takimin fillestar për Rishikimin Funksional të Sundimit të Ligjit. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 14:00)

 

Prapa

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh