20 Korrik 2017

Ngjarjet e datës 15 prill 2017

- Në shënimin e 18-vjetorit të Epopesë së Zhegocit organizohet dhurim gjaku nga veteranët e UÇK-së dhe qytetarët me moton “Dje gjak për liri, sot gjak për jetë”. (Tek lapidari në Zhegoc, ora 10:30)

- Kryeshefi Ekzekutiv i  PTK-së Agron Mustafa do të mbajë një ligjëratë për studentët e Kolegjit ISPE në të cilën do të diskutohet për të arriturat e PTK-së dhe në veçanti kodin telefonik të Kosovës +383. (Objekti i Kolegjit ISPE, ora 11:00) 

- Në shënimin e 18-vjetorit të Epopesë së Zhegocit behën homazhe te varrezat e dëshmorëve.(Fshati Zhegoc, ora 11:00)

- Shoqata \"Miqtë e Amerikës\" organizon konferencën me gazetarë në të cilën do t’u bëhet ftesë për konkurrim me ESE nxënësve të të gjitha nacionaliteteve të shkollave fillore e të mesme të Kosovës. (Zyret e shoqatës përball Akademisë së Shkencave dhe Arteve mbrapa çebaptoreve “Jeta” dhe “California”, ora 11:00)

- Nën përkujdesjen e kryetarit të Komunës së Gjilanit, z. Lutfi Haziri organizohet manifestimi qendror për shënim e 18-vjetorit të Epopesë së Zhegocit. (Fshati Zhegoc, ora 13:00)
 
 

Prapa

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh