23 Maj 2017

Ngjarjet e datës 9 prill 2017

- Kryeministri Isa Mustafa, bën homazhe te varrezat e dëshmorëve të betejës së Koshares.  (Varrezat e dëshmorëve në Koshare, ora 10:00)

- OVL-UÇK dega në Kaçanik shënon 18 vjetorin e Betejës në Lagje të Re të Kaçanikut ku kanë rënë 32 qytetarë të Kaçanikut. (Lagje të Re të Kaçanikut, ora 11:00)

- Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në tubimin përkujtimor, në kuadër të Manifestimit Tradicional “Ditët e Shqipes”, për nder të betejës së Koshares. (Koshare, ora 12:00)

- OVL-UÇK dega në Kaçanik shënon 18 vjetorin e Betejës në Lagjen e Rakocit ku kanë rënë 28 dëshmorë të Brigadës 162 “Agim Bajrami\". (Lagja e Rakocit në Kaçanik, ora 13:00)

- OVL-UÇK dega në Kaçanik ben homazhe në varrezat e dëshmorëve te betejës së Lagjes e Rakocit dhe Lagjes së Re të Kaçanikut. (Varrezat e dëshmorëve në Kaçanik, ora 14:30)

 

 

Prapa
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
ST6478London-GatwickARRIVED 23:09
XQ5150PAntalyaESTIMATED 06:10
WK402ZurichESTIMATED 08:25
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED 08:30
EZS1483GeneveESTIMATED 08:35
Nr. Fl. Për Statusi
ST6479London-GatwickTAKE OFF 23:58
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:20
XQ5151AntalyaESTIMATED 07:00
WK403ZurichESTIMATED 09:15
EZS1484GeneveESTIMATED 09:20

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh