20 Korrik 2017

Ngjarjet e datës 1 prill 2017

- Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në ceremoninë e organizuar me rastin e anëtarësimit të Republikës së Kosovës në Organizatën Botërore të Doganave, si dhe njëvjetorin e hyrjes në fuqi të Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit. (Hotel Emerald, ora 13:00)  

- Me rastin e anëtarësimit të Republikës së Kosovës në Organizatën Botërore të Doganave dhe 1-vjetorit të implemetimit të MSA-së, Dogana e Kosovës do të organizon një koktej. (Emerald Hotel, ora 13:00)

- Aleanca e të Rinjve sot mban takim me rininë e Prishtinës. (Salla e kuqe e Pallatit të Rinisë, ora 14.00)

Prapa

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh