20 Korrik 2017

Ngjarjet e datës 31 mars 2017

- Vazhdimi i seancës plenare të Kuvendit të Republikës së Kosovës. (Kuvendi i Kosovës, ora 10:00)

- Mbahet mbledhja e parë e Kuvendit të Komunës së Prishtinës, (Objekti i Komunës së Prishtinës, ora 10:00)

- Zyra për Qeverisje të Mirë pranë Zyrës së Kryeministrit bashkë me Forumin për Iniciativë Qytetare FIQ, organizojnë  “Konferencën Kombëtare për Filantropinë“. (Ndërtesa e Qeverisë- salla P38, ora 10:00)

 

- Mbahet mbledhja e rregullt e Kuvendit të Komunës së Podujevës. (Komuna e Podujevës, ora 10:00)

- Agjencia Kundër Korrupsion organizon konferencën për shtyp në të cilën do të bëhet prezantimi i raportit për vitin 2016 i punës së Agjencisë Kundër Korrupsion nga Drejtori i AKK-së  Shaip Havolli. (Ndërtesa e Agjencisë Kundër Korrupsion, ora 10:45)

 

- Shënohet 18-vjetori i masakrës në fshatin Pastaselë të Komunës së Rahovecit. (Varrezat e martirëve të fshatit Pastaselë, ora 12:00)

 - Oda Ekonomike e Kosoves dega në Gjakovë organizon takim me biznese të kësaj komune. (Hotel Qarshija e Jupave, ora 13:30)

 

- Ministri i Financave Avdullah Hoti së bashku me Kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës Safet Gerxhaliu do të vizitojnë bizneset në Komunën e Gjakovës.  (Qarshija e Jupave, ora 13:30)

- Drejtori i misionit të USAID-it James Hope, do të mbajë fjalim hyrës dhe shpallë finalistët për grupin e 3-të të bursave të Çertifikimit Profesional në kuadër të Programit të Lidershipit Transformues - Bursat dhe Partneritetet të USAID-it. (Hoteli Sirius, ora 16:00)

- Hapet festivali ndërkombëtar i muzikës klasike dhe eksperimentale 2017. (Ish shtypshkronja Rilindja dhoma e roto shtypit afer fintes Gym, ora 20:00)

 

- Shfaqet premiera e filmit të shkurtër "Tisa" me skenar nga Afrim Mucaj, regji nga Valter Lucaj dhe producent Adrian Morina, film ky i mbështetur nga Qendra Kinematografike e Kosovës. (Qendra Multimedia, ora 21:00)

Prapa

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh