20 Korrik 2017

Hapet Panairi i Punës, ofrohen më shumë se 2500 vende të lira pune

Prishtinë, 19 maj - Sot në sallën “1 tetori” në Prishtinë organizohet ceremonia e hapjes së Panairit të Punës me moto "Ejani, takoni punëdhënësin tuaj potencial".

Panairi është bashkë organizuar nga GIZ përmes projekteve DIMAK, YES dhe COSiRA ne partneritet me  Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Oden Ekonomike Gjermano – Kosovare KDWV.

Në panair marrin pjese 103 kompani nga Kosova dhe Gjermania, duke ofruar më shumë se 2500 vende të lira pune.

Në panair do të jetë i pranishëm edhe Agjencioni i Punësimit i Gjermanisë.

Panairi po ashtu është një mundësi e mirë të takoni punëdhënësin e juaj të ardhshëm, të konsultoheni me këshilltarët e punësimit dhe të siguroni kontrata atraktive.
 

Shpėrndaje artikullin:

Prapa

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh