29 Maj 2017

Ekonomi

 

Hungaria gati të nis ekzekutimin e 62 milionë eurove për Kosovën

Prishtinë, 24 maj - Zëvendësministri Agim Krasniqi priti sot në takim ambasadorin e Hungarisë në Prishtinë Laszlo Markusz, ku qëllimi i këtij takimi ishte rikonfirmimi i të dyja palëve për vazhdimin e realizimit të projekteve në sektor të ndryshëm të cilët parashihen nga Marrëveshja Kornizë për bashkëpunim financiar në vlerë prej 62 milionë Euro. Lexo

Kuvendi i Gjilanit miraton rishikimin e buxhetit

Gjilan, 24 maj - Kuvendi Komunal i Gjilanit, ka miratuar të mërkurën rishikimin e buxhetit për vitin 2017, ndërkaq raportin vjetor të kompanisë “Ecohigjiena” si dhe raportin e Komisionit komunal për zgjedhjen e Këshillave të fshatrave, vendbanimeve dhe lagjeve urbane, i ka shtyrë për më vonë, pas zgjedhjeve parlamentare.Lexo

Hoti: Kosova ka nevojë për një marrëveshje të re me FMN-në

Prishtinë, 24 maj - Kosovës do t’i duhet të negociojë një marrëveshje të re me Fondin Monetar Ndërkombëtar (FMN) për të kontrolluar kostot e huamarrjes, pasi kredia aktuale përfundon këtë verë, i ka thënë të martën agjencisë së lajmeve Reuters, Ministri i Financave në detyrë, Avdullah Hoti. Lexo

BB aprovon Kornizën për Partneritet 2017-2021 me Kosovën

Prishtinë, 24 maj - Bordi Ekzekutiv i Bankës Botërore ka aprovuar Kornizën për Partneritet ndërmjet të Republikës së Kosovës dhe Bankës Botërore për periudhën 2017-2021. Aprovimi i kësaj kornize është dëshmi e vazhdimit të mbështetjes së fuqishme të Bankës Botërore për Kosovën dhe institucionet e saja. Lexo

Presidenti Trump shkurton shumë programe sociale

Washington, 24 maj - Presidenti Donald Trump po propozon të balancojë buxhetin federal brenda 10 vjetësh duke shkurtuar shumë programe sociale, përfshirë ato që ndihmojnë të varfrit të paguajnë për ushqim dhe kujdes shëndetësor.Lexo

Komisioni Evropian miraton konkluzionet e Dialogut Ekonomik-Financiar

Prishtinë, 23 maj - Ministri i Financave Avdullah Hoti, në cilësinë e Koordinatorit Kombëtar për Programin e Reformave në Ekonomi, mori pjesë në takimin ‘Economic and Financial Affairs Roundtable’, ku së bashku me ministrat tjerë të Rajonit të Ballkanit dhe Turqisë miratuan konkluzionet e përbashkëta të këtij dialogu.Lexo

previous

7-12 Nga 10000

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
Nr. Fl. Nga Statusi
XQ5150AntalyaSCHEDULED 04:52
TK1017Istanbul - AtaturkESTIMATED 08:30
EZS1483GeneveESTIMATED 08:35
TB1651BrusselsESTIMATED 08:50
WK402ZurichESTIMATED 08:55
Nr. Fl. Për Statusi
XQ5151AntalyaSCHEDULED 05:55
JP114FrankfurtSCHEDULED 06:20
OS770ViennaSCHEDULED 07:10
EZS1484GeneveESTIMATED 09:20
TK1018Istanbul - AtaturkESTIMATED 09:25

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh