23 Prill 2017

Ekonomi

 

Institucionet e mbingarkuar me të punësuar, munges stafi në institucionet zbatuese të ligjeve

Prishtinë, 23 prill - Sot, Instituti GAP ka mbajtur konferencë për media ku prezentoi analizën mbi “Buxhetin e Kosovës 2017 dhe rekomandimet e Komisionit Evropian”.Lexo

GAP prezanton analizën mbi buxhetin e Kosovës

Prishtinë, 23 prill - Instituti GAP organizon konferencën për media ku prezanton analizën mbi buxhetin e Kosovës 2017 - (mos) plotësimi i rekomandimeve të Komisionit Evropian. Lexo

BB zotohet për mbështejtje të projekteve me interes publik në Kosovë

Washington, 22 prill - Gjatë takimit me Ministri i Financave Avdullah Hoti dhe Guvernatorin e Bankës Qendrore të Kosovës, Bedri Hamza, përfaqësuesit e Bankës Botërore u zotuan për mbështejtje të mëtutjeshme të projekteve me interes publik në Kosovë, të cilat projekte tani më janë aprovuar nga Qeveria e Kosovës, si pjesë e listës së projekteve për financim përmes Klauzolës për Investime. Lexo

MCC prezanton planet investive para shoqërisë civile

Prishtinë, 21 prill - Zyra e Sfidave të Mijëvjeçarit pranë Kryeministrisë, prezantoi sot projektet e mundshme në vlerë prej disa dhjetëra milionë dollarësh, që planifikohen të implementohen në Kosovë nga fundi i këtij viti. Fushat e përfshira janë ajo e energjisë, ambientit, përfshirjes gjinore dhe sundimit të ligjit.Lexo

MPMS përfiton mbi 7 milionë franga nga Qeveria Zvicerane

Prishtinë, më 21 prill - Ministri i MPMS Arban Abrashi dhe Drejtori i Zyrës Zvicerane për Bashkëpunim në Kosovë, Patrick Etienne, nënshkruan sot në Prishtinë Marrëveshjen për projektin \"Rritja e punësimit të të rinjve\", faza II, projekt i cili do të zgjasë deri më 31 dhjetor 2020.Lexo

FMN e vlerëson bashkimin e ATK-së dhe Doganës

Prishtinë, 21 prill - Gjatë vizitës në Uashington të Shteteve e Bashkuara të Amerikës, zëvendësministri i Financave Agim Krasniqi u takua me Drejtoreshën e Departamentit për çështje fiskale në Fondit Monetar Ndërkombëtar Adrienne Cheasty, me të cilën bisedoi rreth progresit të projekteve të asistencës teknike, si dhe për ecurinë e tyre. Lexo

previous

1-6 Nga 10000

next
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
 • Nr. fl.ngaStatusi
 • TK1017Istanbul - AtaturkARRIVED 08:04
 • EZS1483GeneveARRIVED 08:41
 • WK402ZurichLANDED 09:00
 • 4T2352ZurichSCHEDULED 09:51
 • OS777ViennaESTIMATED
 • Nr. fl.pėrStatusi
 • TK1018Istanbul - AtaturkLEFT 08:53
 • EZS1484GeneveSCHEDULED 09:20
 • WK403ZurichSCHEDULED 09:45
 • 4T2353ZurichSCHEDULED 10:30
 • OS778ViennaESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh