20 Korrik 2017

Ballina

Sigurimet shëndetësore do të ndikonin në rritjen e punësimit

Prishtinë, 20 korrik - Lëvizja FOL ka mbajtur sot diskutimin e hapur me temën “Ndikimi i sigurimit shëndetësor në punësim, me fokus në rini”.Lexo

Komuna e Prishtinës shton kontrollet në transportin rrugor

Prishtinë, 20 korrik - Drejtoria e Inspekcionit në Komunën e Prishtinës në kuadër të aktiviteteve për të vënë rregull në transportin rrugor, po ndërmerr aksione të vazhdueshme ndaj transportuesve ilegalë në kryeqytet.Lexo

Inagurohet parku Heroinat

Prishtinë, 20 korrik - Sonte, në ora 20:30 përballë Pallatit të Rinisë do të inagurohet parku \"Heroinat\", projekt i përbashkët i Komunës së Prishtinës dhe Pro Credit Bankës​.Lexo

Sigurimet shëndetësore do të ndikonin në rritjen e punësimit

Prishtinë, 20 korrik - Lëvizja FOL ka mbajtur sot diskutimin e hapur me temën “Ndikimi i sigurimit shëndetësor në punësim, me fokus në rini”.Lexo

Sindikata kërkon hetim të punësimeve në RTK

Prishtinë, 20 korrik - Sindikata e Pavarur e RTK-së ka reaguar ndaj punësimeve të pakontrolluara që po ndodhin në RTK. Sindikata gjithashtu ka ftuar Inspektoratin e Punës që të bëjë hetimin e ketyre punësimeve. Lexo

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh