24 Tetor 2016

Ballina

Mustafa: Trepça ka hyrë në rrugën e zhvillimit të e sigurt

Mitrovicë, 24 tetor - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, së bashku me ministrin e Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci dhe ministrin e Financave, Avdullah Hoti, ka vizituar Ndërmarrjen Trepça, ku është takuar me drejtuesit e menaxhmentit, përfaqësuesit e sindikatës dhe minatorët e saj. Lexo

Korrupsioni renditet si një nga problemet kryesore në Kosovë

Prishtinë, 24 tetor - Rezultatet e hulumtimit të opinionit me qytetarët tregojnë se korrupsioni vazhdon të renditet si një nga problemet më të rëndësishme me të cilin ballafaqohet Kosova, ku 18% e qytetarëve të intervistuar janë të mendimit se korrupsioni është problemi më i rëndësishëm në Kosovë, duke u renditur vetëm pas papunësisë si çështje më problematike në Kosovë nga 39% e të anketuarve. Lexo

MKRS-ja themelon Parkun Arkeologjik “Ulpiana”

Prishtinë, 24 tetor - Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala, ka nënshkruar Rregulloren për Themelimin dhe Administrimin e Parkut Arkeologjik “Ulpiana”, nëpërmjet së cilës themelohet Parku Arkeologjik “Ulpiana” dhe përcaktohen mekanizmat për administrimin e tij.Lexo

Presidenti Thaçi pranoi kredencialet ambasadorit të Malit të Zi

Prishtinë, 24 tetor - Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka pranuar kredencialet edhe të ambasadorit të ri të Malit të Zi, Ferhat Dinosha. Lexo

Italia do të mbështesë Kosovën për investimet në infrastrukture

Prishtinë, 24 tetor - Ministri i Infratsrukturës, Lutfi Zharku priti sot në një takim pune ambasadorin e Italisë në Kosovë, Piero Cristoforo Sardi i cili e njoftoi ministrin Zharku se Republika e Italisë këtë vit do t’a udhëheq procesin e Berlinit përmes të cilit parashikon investime në infrastrukture në vendet e Ballkanit Përendimor.Lexo

Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo
 • Nr. fl.ngaStatusi
 • TK1017Istanbul - AtaturkARRIVED 08:04
 • EZS1483GeneveARRIVED 08:41
 • WK402ZurichLANDED 09:00
 • 4T2352ZurichSCHEDULED 09:51
 • OS777ViennaESTIMATED
 • Nr. fl.pėrStatusi
 • TK1018Istanbul - AtaturkLEFT 08:53
 • EZS1484GeneveSCHEDULED 09:20
 • WK403ZurichSCHEDULED 09:45
 • 4T2353ZurichSCHEDULED 10:30
 • OS778ViennaESTIMATED
Prishtina International Airport Adem Jashari / Limak Kosovo

© Copyright - Agjencia - Ekonomia - 2005 - 2015 - All Rights Reserved | Powered by Refresh